Användarnamn

Lösenord


Bli medlem i Konstföreningen Virveln!

Ditt medlemskap stödjer föreningen Konsthantverkarna.Karlstad och hjälper till att sprida kunskapen och glädjen med konsthantverket.

Som medlem har du 10% rabatt på alster i butiken och från utställningarna i galleriet. Du får genom ditt medlemskap vernissageinbjudan till utställningarna i galleriet. Du har även chansen att vinna vackert konsthantverk i vårt medlemslotteri. Alla vinster köps in från årets utställningar i galleriet. Dragning sker en gång om året i samband med årsmötet i februari månad.Du är välkommen att följa med på de resor vi arrangerar några gånger per år, då vi gör studiebesök till konsthantverkarnas ateljéer.

Vill du stödja verksamheten genom att arbeta aktivt i Virveln? Alla insatser mottages tacksamt! Hör gärna av dig till Kristin Lanfer Tel:054-54 80 09 eller skriv till konstvirveln@gmail.com

Du kan betala din medlemsavgift: 150:- direkt i butiken, via plusgironummer 53 31 78-0 eller bankgironummer 543-0236. Inbetalningslappar finns i butiken på Södra Kyrkogatan 6.     
Vi hälsar dig varmt välkommen 

 Vinster i urval  2017

Dragning sker på medlemsmötet hos Konsthantverkarna Karlstad på Södra Kyrkogatan 6, den 2 mars kl 18.30.
Välkommen!


Snäckfat av Gunnar Larsson - keramikColafjäril och bärsbagge av Elisabet Berg - återbruk av läskburkarKudde av Tor Cederman - textilt återbrukSkål av Svein Narum  - lergodsVas av Malin Grumstedt - stengodsFågel av Björn Andersson - träSmycken av Betina Hüber - glas och Roberto Lanfer - träBild av Erika Nina Broman - textilFisk av Gunnar Larsson - stengods